Hoe het begon

Historie.

Zoals menig ondernemingen is ook De Adviesgroep Amsterdam Financieel B.V. vanuit de woonkamer klein van start gegaan. Dat is het begin van de historie.

Hoe deze fase van toen tot nu is gegaan ziet u in onze tijdlijn.

Ontstaan administratiekantoor G.F. van der Ploeg

Eenmanszaak

01/01/1990

Januari 1990 besloot Guido van der Ploeg naast zijn reguliere full-time baan een eenmanszaak onder de naam Administratiekantoor G.F. van der Ploeg op te starten. Dit gebeurde vanuit zijn ouderlijk huis aan de Rijswijkstraat te Amsterdam.

Op eigen benen

Naar de Amstelveenseweg

01/01/1993

In 1993 verliet Guido van der Ploeg het ouderlijk huis en daarmee verhuisde de onderneming mee naar de Amstelveenseweg 1108 te Amsterdam. De omvang van de werkzaamheden bleven beperkt tot enkele inkomstenbelasting aangiftes en zo nu en dan wat uren als ondersteuning van de concullega.

De mond tot mond reclame kwam op gang

Kleine groei

01/01/1998

In 1998 kwam de mond tot mond reclame op gang. Zo meldden meer en meer kleine ondernemingen zich bij ons kantoor om de financiële administratie uit te besteden. Doordat deze klanten tevreden waren over de geleverde diensten en dit vervolgens doorgaven aan derden, ontstond het welbekende sneeuwbaleffect. Meer en meer ondernemingen en particulieren gingen gebruik maken van de diensten die de eenmanszaak leverde.

Verhuizing

Willem de Zwijgerlaan in Amsterdam

01/07/2001

In 2001 was er vanuit Administratiekantoor GF van der Ploeg een nauwe samenwerking met het bouwmanagement bedrijf genaamd De Adviesgroep Amsterdam. De werkplek van het administratiekantoor werd verplaatst naar Willem de Zwijgerlaan in Amsterdam.

Verhuizing

Naar Entrepotdok in Amsterdam

01/09/2002

Het complete bedrijfspand werd verbouwd. Door verschillende omstandigheden is in overleg ervoor gekozen om de werkzaamheden elders voort te zetten. Vanaf september 2002 verhuisde beide ondernemingen naar het Entrepotdok te Amsterdam waar men een bedrijfsunit in het oude veempakhuis betrok.

Het jaar van de grote verandering

Van eenmanszaak naar B.V.

23/06/2004

Door groei van de onderneming was Guido van der Ploeg genoodzaakt zijn baan bij zijn werkgever op te geven om zich volledig op het administratiekantoor te kunnen richten! De eenmanszaak werd omgezet naar een B.V. genaamd De Adviesgroep Amsterdam Financieel.

Eerste personeel aangenomen.

Oproepkrachten nodig!

01/03/2006

Vanaf maart 2006 was het gezien de hoeveelheid werk niet meer mogelijk om alle werkzaamheden alleen te verrichten en hierdoor werd de eerste oproepkracht aangenomen.

Verhuizing

Terug naar het oude honk

26/05/2006

Op 26 mei 2006 keerde De Adviesgroep Amsterdam Financieel B.V. na het aanleggen van een aparte kantoorruimte terug naar de Amstelveenseweg 1108 te Amsterdam waar het tot op de dag van vandaag nog is gevestigd.

Berry Boezel sluit zich aan

Nieuwe parttime kracht

01/11/2011

Berry wordt aangenomen als parttime kracht.

Sportsponsoring

We zijn begonnen met sponsoring binnen vrouwenvoetbal

20/10/2014

Binnen het vrouwenvoetbal is De Adviesgroep gestart met sponsoring. Van wedstrijdsponsor tot speelsters sponsor. Gestart bij een BVO in IJmuiden en uitgebreid tot een amateurclub in Ede (Gelderland).

Patricia Feenstra - Veerkamp sluit zich aan

Nieuwe parttime kracht

17/02/2015

Patricia wordt aangenomen als parttime kracht.

Ilse van der Zanden sluit zich aan

Nieuwe parttime kracht

01/08/2015

Ilse van der Zanden wordt aangenomen voor een parttime functie als administratief medewerkster.

Lancering website

DAAF gaat met de tijd mee en laat website ontwikkelen

01/11/2019

DAAF slaat een nieuwe weg in en wil ook online zichtbaarheid creëren. De eerste stap met deze mooie nieuwe website is daarmee gezet.