Belasting­aangifte.

Zowel zakelijk als privé verzorgen wij voor u de belastingaangiftes. Onderstaand vindt u de aangiftes welke wij voor u en uw onderneming kunnen verzorgen.

Weet je niet of je verplicht bent tot het doen van belastingaangifte? Neem contact met ons op, of neem rustig een kijkje op de website van de belastingdienst.

Reviews

Al meer dan 15 jaar verzorgt de Adviesgroep Amsterdam mijn boekhouding. Op een zeer verzorgde en gestructureerde manier worden mijn boekhouding en aangiftes gedaan.
Als mondhygiënist houd ik me veel liever bezig met patiënten behandeling en Guido neemt dan ook al mijn (nare) klussen uit handen op een servicegerichte en proactieve manier.

Mondhygiëne de Beemster -

Mijn ervaring in de afgelopen 8 jaar is zeer positief vanwege de prettige persoonlijke benadering.
Maar ook zijn de kennis en specialisme over belastingen en overige
boekhoudkundige zaken spreken mij zeer aan. Daarnaast kan ik altijd met specifieke vragen bij hem terecht. Ik ben dus zeer tevreden en kan hem ten zeerste aanbevelen.

De GIS-supporter -

Een goed bedrijf dat altijd voor je klaar staat. Het maakt niet uit met welke vraag je komt. Super tevreden!

Bouwbedrijf Ronald van der Ploeg B.V. -

Met 22Commerce hebben we geen grote, moeilijke en ingewikkelde administratie, maar ik vind het erg prettig dat ik alles gewoon bij D.A.A.F. kan brengen.

Alles wordt correct verwerkt en ik hoef me ook geen zorgen te maken over de belastingaangiften.

22 Commerce V.O.F. -

Indien uw onderneming omzetbelastingplicht heeft, dan verzorgen wij deze geheel voor u. Naar wens kunt u ook zelf de aangiftes doen, om deze vervolgens door ons te laten controleren. Waar nodig kunnen wij suppletie aangiftes voor u doen.

Indien u de loondadministratie door ons laat doen, dan verzorgen wij tevens de loonaangiftes naar de belastingdienst, bedrijfsverenigingen en pensioenfondsen. Loonbelasting is pas relevant wanneer er personeel in dienst is voor het bedrijf.

Indien uw rechtsvorm een B.V., N.V., Ltd. of stichting is, bent u verplicht om jaarlijks een VPB (winstbelasting) aangifte in te dienen. Indien gewenst doen wij deze aangiftes voor u op basis van de door ons opgestelde financiële jaarrapportage.

Zowel ZZP’ers als privé personen worden door de belastingdienst verplicht om aangifte te doen over de inkomsten. Aangiftes worden ingediend als ‘ondernemer’ of als ‘privé persoon’, afhankelijk van uw eigen situatie. Dit is een jaarlijkse aangifte.

 

Wilt u alleen uw IB aangifte door ons laten doen en niet uw financiële administratie? Dat kan natuurlijk ook! Contact ons als u vragen heeft!

Bij een B.V., N.V. of Ltd. bestaat de mogelijkheid dat de onderneming dividend uitkeert aan haar aandeelhouders. Over dit uitgekeerde bedrag dient dividendbelasting te worden voldaan. Als bedrijf bent u niet verplicht om dividend uit te keren, mits anders op papier is vastgelegd. Dividendbelasting is dus alleen relevant op het moment dat dividend wordt uitgekeerd.

Intracummunautaire prestaties (ICP). Bij internationale leveringen of diensten door uw bedrijf binnen de EU bent u verplicht om ICP aangiftes in te dienen. Indien wij de omzetbelasting aangiftes, of de suppletie aangiftes van de omzetbelasting voor u doen, dan kunnen we ook de ICP aangifte voor u verzorgen.

Bij het overlijden van verwanten kan het zo zijn dat u erfbelastingaangifte in dient te dienen. Het is per situatie van meerdere factoren afhankelijk of een erfbelastingaangifte noodzakelijk is of niet. Wij zoeken dit, wanneer de situatie daartoe heeft geleid, graag voor u uit. Dit zijn vaak uitgebreide en ingewikkelde aangiftes die wij in dat geval met de juiste zorg voor u doen.

Privé personen kunnen in Nederland in aanmerking komen voor toeslagen. Denk hierbij aan zorgtoeslag, huurtoeslag, en kinderopvangtoeslag. Weet u niet hoe, of voor welke toeslagen u in aanmerking komt? Dat is geen probleem, daar kijken we dan samen naar! Als vervolg, indien gewenst, vragen we deze toeslagen graag voor u aan.

Rapportage & Analyse