Rapportage & Analyse.

Om de juiste plannen en stappen voor de toekomst van uw bedrijf te kunnen bepalen, is het belangrijk om inzicht te hebben in de huidige financiële stand van zaken. Middels verslaglegging hiervan in rapportages welke maandelijks, per kwartaal of per jaar opgesteld kunnen worden, kan deze richting worden bepaald.

Daarnaast heeft u voor onder andere aanvragen van financieringen ook verscheidene rapportages nodig. Denk hierbij aan een begroting, liquiditeitsbalans en solvabiliteitsbalans. Deze stukken kunnen ook onderdeel uitmaken van een bedrijfsplan voor zowel huidige- als startende ondernemers.

Al deze rapportages analyseren we samen met u. Specifieke analyses van uw onderneming zijn tevens mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Reviews

De persoonlijke benadering zorgt ervoor dat ik me niet hoef te generen dat ik bepaalde dingen niet begrijp. Guido maakt tijd voor mij vrij zodat ik gefundeerd beslissingen voor mijn bedrijf kan nemen. Zoals de wijziging van ZZP-er naar B.V. De persoonlijke klik zorgt ervoor dat ik met vol vertrouwen mijn boekhouding door ‘de Adviesgroep Amsterdam’ laat doen.

Mondhygiëne de Beemster – Nanette -

Mijn ervaring in de afgelopen 8 jaar is zeer positief vanwege de prettige persoonlijke benadering.
Maar ook zijn de kennis en specialisme over belastingen en overige
boekhoudkundige zaken spreken mij zeer aan. Daarnaast kan ik altijd met specifieke vragen bij hem terecht. Ik ben dus zeer tevreden en kan hem ten zeerste aanbevelen.

De GIS-supporter -

Een goed bedrijf dat altijd voor je klaar staat. Het maakt niet uit met welke vraag je komt. Super tevreden!

Bouwbedrijf Ronald van der Ploeg B.V. -
Bekijk ook Financieel advies & begeleiding