Financieel advies & begeleiding.

Financiële zakelijke en/of privé beslissingen nemen zijn niet altijd even gemakkelijk. Veelal zijn de beslissingen afhankelijk van heel veel (samenhangende) factoren. Hierdoor kan er onzekerheid voor u en/of uw onderneming ontstaan. We kijken graag met u mee en geven u financieel advies en begeleiding waar nodig.

Ook de door u zelf opgestelde plannen en voornemens kunnen wij voor u toetsen en beoordelen. We kijken er samen naar, sparren er over, zodat u met een gerust hart de juiste weg inslaat. Mocht daar de behoefte zijn om hier begeleiding in te ontvangen, dan bieden we deze ook.

Heeft u wel plannen, maar geen onderneming en nog niets op papier staan? Geen probleem, ook hierin ondersteunen wij u helpen we u stap voor stap. Neem hier ook eens een kijkje, het kan u alvast op weg helpen!

Geen financieel advies nodig maar andere vraagstukken binnen uw onderneming?

Reviews

De persoonlijke benadering zorgt ervoor dat ik me niet hoef te generen dat ik bepaalde dingen niet begrijp. Guido maakt tijd voor mij vrij zodat ik gefundeerd beslissingen voor mijn bedrijf kan nemen. Zoals de wijziging van ZZP-er naar B.V. De persoonlijke klik zorgt ervoor dat ik met vol vertrouwen mijn boekhouding door ‘de Adviesgroep Amsterdam’ laat doen.

Mondhygiëne de Beemster – Nanette -

Mijn ervaring in de afgelopen 8 jaar is zeer positief vanwege de prettige persoonlijke benadering.
Maar ook zijn de kennis en specialisme over belastingen en overige
boekhoudkundige zaken spreken mij zeer aan. Daarnaast kan ik altijd met specifieke vragen bij hem terecht. Ik ben dus zeer tevreden en kan hem ten zeerste aanbevelen.

De GIS-supporter -

Een goed bedrijf dat altijd voor je klaar staat. Het maakt niet uit met welke vraag je komt. Super tevreden!

Bouwbedrijf Ronald van der Ploeg B.V. -
Bekijk ook Online inzicht