Loonadministratie.

Loonadministratie uitbesteden?

Wil u uw loonadministratie uitbesteden? Hiervoor kunt u bij ons terecht. Dit doen wij in nauwe samenwerking met specialisten van Avanti P&O.

Deze administratie omvat het verzorgen van loonstroken, loon-aangiftes naar de belastingdienst, bedrijfsverenigingen en pensioenfondsen. Tevens stellen we arbeidsovereenkomsten op en verstrekken we jaaropgaven. Alle genoemde stukken zijn nodig om o.a. het loon te berekenen. Voor de administratie van de lonen geldt: het dient 7 jaar bewaard te worden. Overigens geldt dit voor uw gehele boekhouding.

Het uitbesteden van een loonadministratie wordt vaak gedaan bij MKB bedrijven. Zij hebben wel personeel in dienst, maar niet dusdanig veel om hier iemand voor aan te nemen. Vaak wordt er dan gekozen voor het uitbesteden van de administratie. Dit is over het algemeen ook goedkoper en hetzelfde werk wordt in deze situatie verzet. Als (startende) ondernemer van een klein bedrijf heeft u wellicht geen tijd en zin om u hierin te verdiepen en daarom ontneemt DAAF  u graag deze zorg.

Reviews

De persoonlijke benadering zorgt ervoor dat ik me niet hoef te generen dat ik bepaalde dingen niet begrijp. Guido maakt tijd voor mij vrij zodat ik gefundeerd beslissingen voor mijn bedrijf kan nemen. Zoals de wijziging van ZZP-er naar B.V. De persoonlijke klik zorgt ervoor dat ik met vol vertrouwen mijn boekhouding door ‘de Adviesgroep Amsterdam’ laat doen.

Mondhygiëne de Beemster – Nanette -

Een goed bedrijf dat altijd voor je klaar staat. Het maakt niet uit met welke vraag je komt. Super tevreden!

Bouwbedrijf Ronald van der Ploeg B.V. -
Bekijk ook Belastingaangifte