Rubrieken:

  • Klantnieuws

Uitgelicht:

Bouwbedrijf Ronald van der Ploeg.

13/09/2021

Bouwbedrijf Ronald van der Ploeg staat voor kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke benadering. Een verbouwing of een geheel nieuw project? Zij bouwen of verbouwen uw woning vanaf de tekening tot aan de laatste dakpan. Maar ook voor het aftimmeren van uw zolderkamer, monteren van een nieuwe keuken of het plaatsen van een dakraam bent u in Middenbeemster aan het juiste adres.Vertel eens wat over je bedrijf. Hoe lang besta je al, waar ben je gevestigd, wat is hetgeen wat jullie doen, welke klanten bedien je?

Sinds 2008 bestaat Bouwbedrijf Ronald van der Ploeg, gevestigd te Middenbeemster. Wat we onder andere doen is verbouw, nieuwbouw, restauratie- en renovatie van woningen voor particulieren en bedrijven.

 

Het bedrijf staat voor kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke benadering. Op welke manier brengen jullie dit over aan jullie klanten? Op welke manier realiseren jullie deze daden keer op keer?

We leveren goed werk en dit is iets wat we blijven leveren. Kwaliteit is bij ons leidend en uiteindelijk zien we dat mond tot mondreclame ons bij nieuwe klanten brengt die we weer blij kunnen maken met ons werk. Afwisselend met een advertentie in de plaatselijke krant denk ik dat we in onze regio het bedrijf goed op de kaart blijven zetten.

 

Wat heeft jou destijds doen besluiten om een eigen onderneming te starten en met welke motivatie ging dit gepaard?

Ik heb altijd de droom gehad om een eigen bedrijf te runnen. Vanwege de bedrijfsbeëindiging van mijn toenmalige werkgever was de keuze om voor mezelf te starten opeens heel dichtbij en deze heb ik toen direct aangegrepen. 

 

Wat maakt het werk dat je doet zo leuk om te doen?

Het werk is nooit hetzelfde en dat maakt het zo leuk. Daarnaast zie ik het werk dat ik doe niet als mijn werk, maar als mijn hobby en ik denk dat dat het beste is wat je als ondernemer kan hebben.

 

Wat heeft Covid-19 voor jouw branche en daarmee business betekent?

Onze business heeft wat betreft nieuwe opdrachten geen hinder ondervonden van de gehele covid-19 situatie. Natuurlijk veranderden er wel dingen zoals de 1,5 meter afstand en het dragen van mondkapjes. Maar wij zijn erg blij dat we ons werk gewoon zijn kunnen blijven uitvoeren.

 

Wat maakt jou het meest trots op jouw bedrijf als je hier met een uitzoomende blik naar kijkt?

Ik kijk met heel veel trots naar het werk wat wij al jarenlang op mogen en kunnen leveren. Wat hieraan bijdraagt zijn de vele positieve reacties van klanten.

 

Wat is nog jouw ultieme bedrijfsdoel?

Lekker zo doorgaan en dan eventueel in de toekomst samen met mijn zoon het bedrijf runnen. 

 

Jouw nummer één ondernemerstip

Altijd volledig achter je bedrijf blijven staan.

 

Bouwbedrijf Ronald van der Ploeg, een onderneming met hart voor de bouwsector.

Neem een kijkje op zijn website.