Rubrieken:

  • Over DAAF

Reden voor een feestje

DAAF bestaat 30 jaar.

12/01/2020

Op 1 januari 2020 bestond DAAF maarliefst 30 jaar. In 1990 begon Guido's avontuur als eenmanszaak, welke uiteindelijk is uitgegroeid tot deze volwaardige Besloten Vennootschap. Dit 30-jarig bestaan was voor directeur Guido reden genoeg voor een mooi feestje.Vanwege het 30-jarig bestaan van De Adviesgroep Amsterdam Financieel in 2020 werd er door directeur Guido van der Ploeg een uniek uitje georganiseerd. Het personeel, alsook voormalig personeel en vrienden werden uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Na een overheerlijke tompouce op het kantoor gelegen aan de Amstelveenseweg, werd iedereen al wandelend doorgestuurd naar de locatie van de activiteit. Erg spannend, want niemand wist wat hen te wachten stond. Al gauw werd het duidelijk toen de gehele groep de hoek om kwam lopen, want daar stond een unieke oude Amsterdamse museumtram op hen te wachten.

Uiteindelijk is er met de gehele groep een ritje gemaakt in deze tram midden door het centrum van Amsterdam. Prachtig! Er was een glimlach op een ieders gezicht te vinden. Halverwege is er nog een tussenstop gemaakt voor een overheerlijk diner, waarna de Amsterdamse tram hen weer ’thuis’ heeft afgezet op de Amstelveensweg.

Een geslaagde viering van een jubileum van De Adviesgroep Amsterdam Financieel.

 

 

Uniek uitje hè? Een museumtram is in Amsterdam te huur voor verschillende doeleinden, maar zeker ook voor feestjes.