Financieel advies Amsterdam.

Financieel advies in Amsterdam voor uw boekhouding.

Bent u op zoek naar financieel advies in Amsterdam voor uw bedrijf en boekhouding? Dan kan DAAF u hierbij helpen. De boekhouding, uw financiële administratie of loonadministratie uitbesteden of simpelweg advies nodig voor een moeilijke keuze voor uw bedrijf? Wij staan voor u klaar! Ook voor bedrijven in Amstelveen en omstreken Amsterdam en Noord-Holland.

Staat u op het punt om een financieel zakelijke en/of privé beslissing te nemen? Dit zal niet altijd even gemakkelijk zijn, omdat een bedrijfsmatige keuze vaak afhankelijk is van verschillende factoren.

DAAF Amsterdam biedt financieel advies wanneer en waarvoor u dat graag wil. Onderstaand een paar voorbeelden waar u zich misschien in herkent:

  • Belastingaangifte doen maar hoe?
  • Ik moet jaarcijfers opstellen maar ik weet niet hoe.
  • Ik wil een bedrijfsmatige lening afsluiten en hiervoor heb ik tussentijdse cijfers nodig.
  • Hoe moet ik mijn verkoopfacturen verwerken?
  • Ik ben een eenmanszaak (of andere onderneming) gestart en ik moet mijn boekhouding bijhouden, maar ik weet niet hoe.
  • Ik heb een B.V. en ik moet VPB aangifte doen.
  • Hoe verwerk ik mijn privé betaalde bonnen in de boekhouding?
  • Mijn bedrijf is gezond en ik denk erover na om nieuwe uitdagende stappen te ondernemen.

Ook de door u zelf opgestelde plannen en voornemens kunnen wij voor u toetsen en beoordelen. We kijken er samen naar, sparren er over, zodat u met een gerust hart de juiste weg inslaat. Mocht daar de behoefte zijn om hier begeleiding in te ontvangen, dan bieden we deze ook.