Boekhouding uitbesteden Amsterdam.

Boekhouding uitbesteden in Amsterdam voor startende ondernemers en MKB'ers.

Heeft u iemand nodig voor uw boekhouding, ookwel financiële administratie? Wilt u uw administratie uitbesteden bij een ervaren boekhouder? DAAF heeft al meer dan 30 jaar ervaring en begeleidt u graag met uw administratie.

Het uitbesteden van uw financiële administratie omvat grofweg het verwerken van alle mutaties in de boekhouding inclusief de aangiftes naar de belastingdienst. Bent u net gestart met de onderneming? Dan kijken we aan het einde van het jaar of u recht heeft op startersaftrek. Tevens stellen we arbeidsovereenkomsten op en verstrekken we jaaropgaven. Voor de gehele boekhouding geldt: het dient 7 jaar bewaard te worden.

 

Geen vast maandbedrag.

Wij begrijpen dat een vast maandbedrag niet altijd prettig is. Daarom betaalt u alleen de daadwerkelijk gemaakte uren ten behoeve van uw boekhouding.

 

Intensieve begeleiding en persoonlijk advies

Uw gehele financiële administratie uitbesteden? We nemen hem graag van u over. Middels ons systeem verwerken we uw gehele boekhouding. De belastingdienst bepaalt voor uw onderneming de aangifteperioden. Afhankelijk van dit tijdvak levert u uw financiële boekhouding bij ons aan, waarna wij deze verwerken. Aan de hand van de cijfers dienen we de omzetbelasting in. Wij sturen nooit een aangifte weg voordat u er als ondernemer akkoord op heeft gegeven.

Inkoop, verkoop, bank, kas, declaratiestaten, memoriaal, voorraad- en loonadministratie, kilometerregistratie en -declaratie. Het is allemaal onderdeel van de boekhouding van uw bedrijf.

Via ons klantportaal kunt u uw dossier inkijken en de eventuele aangiftes accorderen. Na akkoord sturen wij deze aangifte door naar de belastingdienst. 

Dit klantportaal is onderdeel van de automatisering. Op deze manier zorgen we ervoor dat u altijd zicht heeft in uw volledige boekhouding. U besteedt uw boekhouding ofwel financiële administratie niet alleen uit, maar u kunt te allen tijde beroep doen op relevante stukken en tussentijdse cijfers.

Uw boekhouding uitbesteden levert u meer tijd op, waardoor u zich kunt bezig houden met ondernemen. Wij doen de rest. Weten wat we allemaal voor u kunnen doen?

 • Belastingaangiften
 • Bankmutaties
 • Inkoop, verkoop, memoriaal en alle andere facetten onderdeel van de boekhouding
 • Het opstellen van tussentijdse cijfers
 • Het opstellen van jaarcijfers en het deponeren hiervan
 • Ondersteuning bij financieel advies

 

Financieel advies

Als boekhouder in Amsterdam biedt DAAF ook financieel advies. Wij geloven dat intensieve en persoonlijke begeleiding de beste resultaten geeft voor de ondernemer. Onderstaand vindt u een paar voorbeelden waar u zich misschien in herkent:

 • Belastingaangifte doen, hoe moet dat?
 • Ik heb jaarcijfers nodig maar ik weet niet hoe ik deze moet opstellen en aanleveren.
 • Tussentijdse cijfers nodig voor bijvoorbeeld een bedrijfsmatige lening?
 • Hoe moet ik mijn verkoopfacturen verwerken?
 • Ik ben een eenmanszaak (of andere onderneming) gestart en ik moet mijn boekhouding bijhouden, maar ik weet niet hoe.
 • Ik heb een B.V. en ik moet VPB aangifte doen.
 • Hoe verwerk ik mijn privé betaalde bonnen in de boekhouding?
 • Mijn bedrijf is gezond en ik denk erover na om nieuwe uitdagende stappen te ondernemen.

Heeft u zelf al (ondernemings)plannen opgesteld? Deze beoordelen we graag voor u op o.a. haalbaarheid. We gaan er samen over sparren zodat u met een gerust hart de juiste weg inslaat. Mocht u behoefte hebben aan (extra) begeleiding, dan bieden we dat ook.

DAAF is een boekhoud kantoor in Amsterdam en omstreken Noord-Holland. Voor startende ondernemers en midden-klein bedrijven.