Boekhouding startende ondernemer Amsterdam.

Startende ondernemer met een (nieuw) bedrijf? Boekhouding startende ondernemer en MKB'ers uitbesteden in Amsterdam.

Bent u een startende ondernemer? Weet u niet zo goed wat u met uw boekhouding moet doen, krijgt u (lichte) stress van het woordje administratie of u bent simpelweg op zoek naar het uitbesteden van de boekhouding? Lees verder over wat De Adviesgroep Amsterdam Financieel voor u kan betekenen.

Heeft u iemand nodig voor uw boekhouding, ookwel financiële administratie? Wilt u uw administratie uitbesteden bij een ervaren boekhouder? DAAF heeft al meer dan 30 jaar ervaring en ontlast u graag door de boekhouding over te nemen.

Het uitbesteden van uw financiële administratie omvat grofweg het verwerken van alle mutaties in de boekhouding inclusief de aangiftes naar de belastingdienst. Bent u net gestart met de onderneming? Dan kijken we aan het einde van het jaar of u recht heeft op startersaftrek.

 

Geen vast maandbedrag.

Wij begrijpen dat een vast maandbedrag niet altijd prettig is. Daarom betaalt u alleen de daadwerkelijk gemaakte uren ten behoeve van uw boekhouding.

Boekhouding startende ondernemer

Inkoop, verkoop, bank, kas, declaratiestaten, memoriaal, voorraad- en loonadministratie, kilometerregistratie en -declaratie. Het is allemaal onderdeel van de boekhouding van uw bedrijf.

Uw boekhouding uitbesteden levert u meer tijd op, waardoor u zich kunt bezig houden met uw startende onderneming. Wij doen de rest. We merken dat de onderstaande punten bij de administratie van starters vaak voorkomen.

  • Omzetbelasting, ik snap het niet.
  • Belastingaangifte doen, hoe moet dat?
  • Hoe moet ik mijn verkoopfacturen verwerken?
  • Ik ben een eenmanszaak gestart en ik moet mijn boekhouding bijhouden, maar ik weet niet hoe.
  • Hoe verwerk ik mijn privé betaalde bonnen in de boekhouding?

DAAF is een boekhoud kantoor in Amsterdam en omstreken Noord-Holland. Voor startende ondernemers en midden-klein bedrijven.