Rubrieken:

  • Over DAAF

Jubileum-tijd!

12,5 jaar samenwerking.

26/07/2021

Al 12,5 jaar mogen wij met heel veel enthousiasme en plezier onze diensten uitvoeren voor IRU van der Heden. Specialist in de repatriëring van overledenen van en naar Nederland. Een bedrijf dat internationaal opereert en waar wij met enorme veelzijdigheid in werkzaamheden te maken hebben. Wij koesteren deze samenwerking dan ook en als blijk van waardering zijn we op bezoek gegaan met een heerlijke slagroomtaart.



Bij een overlijden in Nederland of in het buitenland kunt u vertrouwen op Van der Heden Internationale Rouwtransport en Uitvaartverzorging (IRU). Zij zijn de enige gespecialiseerde en onafhankelijke dienstverlener die wereldwijd rouwvervoer verzorgt. Hier zijn zij enorm trots op en dit drijft hen om de repatriëring van de overledene tot in detail goed te volbrengen, juist als de omstandigheden al zo moeilijk zijn. Zij verzorgen de repatriëring snel, respectvol en volgens alle richtlijnen. Dankzij de jarenlange ervaring, sinds 1979, staan zij overal ter wereld én in Nederland voor u klaar.

Een niet-alledaagse tak van werkzaamheden, maar ondenkbaar in iedere samenleving. Wij zijn trots om met zo’n belangrijke, gewaardeerde organisatie te mogen samenwerken.

 

 

Wij danken IRU voor het jarenlange vertrouwen in ons als partner voor financiële administratieve zaken.